El nou espai creatiu MQ

 

creacio culinaria

Amb l’experiència de 30 anys acumulada al Taller, la mestra de cuina deixa el local del carrer Doctor Robert de Reus per instal·lar-se en un nou espai creatiu a Castellvell.

 

Des de 1984, el Taller ha estat l’entorn al voltant del qual s’ha desenvolupat l’activitat de Mariona Quadrada. Classes de cuina, tallers, cursos monogràfics, milers de plats autòctons i forans i coneixement gastronòmic i cultural.

Mariona Quadrada mantindrà l’oferta de classes i cursos fent un pas més enllà. L’objectiu és consolidar un nou centre lúdicocultural i d’experiències culinàries mantenint com a referent els paràmetres d’una cuina saludable, sostenible, pràctica, gustosa i accessible per a tothom.

 

Algunes de les novetats destacades del projecte culinari són:

 

–          Classes per a grups concertades en què els assistents podran escollir un dels temes del llistat MQ o optar per fer propostes temàtiques pròpies.

–       Classes de creativitat culinària que inclouran una exposició i repàs dels productes, l’explicació de les tècniques adequades amb pinzellades de propostes i un recull de les receptes elaborades en format digital.

–       Classes dinar-sopar per a grups concertats en les quals el grup aprendrà i cuinarà amb les pròpies mans i amb l’assessorament de Mariona Quadrada un dinar o sopar que després es compartirà ben maridat.

 

 

COM ARRIBAR-HI?

Cal anar fins a l’Agrobotiga de Castellvell i agafar el camí que queda a mà dreta. Llavors s’ha de seguir la via  fins trobar La Casa dels Colors. Hi haurà cartells que indicaran com arribar-hi i també es poden orientar amb el mapa que els adjuntem.