Cursos anuals


Mariona Quadrada ofereix en els seus cursos una cuina sostenible amb productes de proximitat, i adequats a la  temporada. Planteja la necessitat de retornar a la cuina de casa, una cuina senzilla en el cost i el procés, que combina el plaer, la creativitat i la salut.

El Taller de MQ ofereix cursos de cuina d’octubre a juny, que s’organitzen per trimestres. A cada trimestre hi trobaràs tres nivells de dificultat,  perquè t’apuntis a aquell que més s’ajusti als teus coneixements.

Les classes combinen els coneixements de la tècnica de la cuina, i dels orígens i característiques de cada un dels productes, perquè els alumnes puguin, posteriorment, experimentar amb encert a les seves pròpies cuines.

L’objectiu no és només aprendre a cuinar, sinó també a organitzar-se en la compra, l’emmagatzematge, i l’elaboració de plats perquè, cuinant un dia a la setmana, es puguin deixar preparats o semipreparats pel dia a dia.

Els cursos, però, també inclouen receptes i tècniques per a una cuina més elaborada dedicada a festes i celebracions.

La diversitat de matèries i durades dels cursos que proposa el Taller de Cuina de MQ permet als alumnes escollir el més adequat a les seves necessitats.