Curs de nivell superior anual

Mariona Quadrada ofereix en els seus cursos una cuina sostenible amb productes de proximitat, i adequats a la  temporada. Planteja la necessitat de retornar a la cuina de casa, una cuina senzilla en el cost i el procés, que combina el plaer, la creativitat i la salut.

El Taller de MQ ofereix un curs de cuina de nivell superior d’octubre a maig. Les classes combinen els coneixements de la tècnica de la cuina, i dels orígens i característiques de cada un dels productes, perquè els alumnes puguin, posteriorment, experimentar amb encert a les seves pròpies cuines.

L’objectiu no és només aprendre a cuinar, sinó també a organitzar-se en la compra, l’emmagatzematge, i l’elaboració de plats perquè, cuinant un dia a la setmana, es puguin deixar preparats o semipreparats pel dia a dia.

El curs, però, inclou receptes i tècniques per a una cuina més elaborada dedicada a festes i celebracions.

La diversitat de matèries i durades dels cursos que proposa el Taller de Cuina de MQ permet als alumnes escollir el més adequat a les seves necessitats.

 

Nivell superior

Curs de tècniques elaborades, amb cuina francesa, cuina moderna, cuina sofisticada i creativa, i cuina d’altres països.Si “perdre el temps a la cuina” et relaxa i et satisfà, aquest és el teu curs.

Contingut del curs

  • S’amplien les tècniques de la cuina i el coneixement de productes: cuina creativa actual, cuina del dia a dia ràpida, econòmica, saludable i actual, pastisseria d’arreu del món (mediterrània, clàssica, francesa, europea i més…), aperitius, tapetes, cuina en miniatura, plats per a molta gent…

CURS NIVELL SUPERIOR 2015-2016: 

  • Començament: 6 d’octubre del 2015
  • Final: 31 de maig del 2016

Horari: dimarts de 7 a 9

Pagament mensual (cada 4 classes, en total 7 mesos) 98 €

Per apuntar-se a qualsevol de les nostres activitats caldrà en viar un correu a: marionaquadrada@gmail.com amb les dades següents:

Nom i cognoms, telèfon i dia i hora de reserva.